Pobeda bash o timi tar Italija andi ano palune dakikija ko penali..

354

Mancini denga i avgo izjava pali  o avgo than e italijako ano sumnalesko avgunipe ano fudbal odoleja so i Italija anga o than ikeribnasko pali maribe e Anglija ko penalija.

Pal o vakeripe tar Mancini vakerga o avgo gol tar Anglija kerga amenge  but po phari khelin te shaj resaraja ano akava sa so resargem, pali o avgo dejbe gol amenge amen sikavge  sasti khelin  ano 90 dakikija odoleja so manglem te resara ko avgo than thaj te pobedina o tumur ano fudbali odova si Anglija.

Hosime (gord)sijum tar sa e fudbalerija save denge pestar sa ani akaja khelin , thaj odoleske pherde vileja vakeraja  sukar  so lelem o avgo than ko fudbal. But valani te oven bahtale e Italijancoja numa thaj sa e dizutne, hem pakhava so pergem o vile tar amare fanija, vakerga ani avgo izjava bash ,,Rai” o Mancini.

Расплаканиот Манчини ја даде и првата изјава за „Раи“ по големата победа на неговите миленици.

Горд сум на момците. Примивме гол уште одма и имавме потешкотии на почетокот, но потоа доминиравме против Англија и заслуживме да победиме. Момците беа извонредни, не знам што повеќе да кажам за нив.

Ова е многу важно за сите нас и за сите Италијанци. Среќен сум што игравме добро во ова финале, се надевам дека ги задоволивме нашите фанови кои верно не бодреа. Не сакам да се навраќам на тоа во каква ситуација го преземав тимот, важна е оваа победа и тоа е се што ми е потребно, – изјави Манчини.

Roma Press-Rai