Romano Tajson Fjuri iranelapes ano sumnalesko jekto than ki phari kategorija ano boksi

478

Avdive javinako tavdinga o boksi ani phari kategorija ano Las Vegas, maškar ko maribe tar šukar penđarde bikserija Deontej Vajlder thaj o Rom Tajson Fjuri ani VBC verzija ki phare kategorija.

Numa Tajson Fjuri oanda jek var sikavga thaj pali sa pere privatna problemoja so šaj iranelapes ani maj uči kategorija ano boksi thaj odova ani eftato runda phare nokauteja čhivelale ani phuv e Deontejo, thaj odoleja o Tajson Fjuri lela i pursak Sumnalesko šampioni ko maj uče kategorije.

Tajson Fjuri nikana na garavgapes so si Rom thaj sakana bare sajdipnaja thaj bare baripnaja vakerga so si vov kotor tar but baro numero roma save đjivdinena buvle ano sumnal.Sakana oleskoro maribe tavdela romane bajrakoja thaj sakana anglal thaj palal o maribe vov vakerlapes so si Rom thaj selaminkerela sa e đihanen save mangena oleskkro boksesko maribe thaj sakana maj palal bičalela ilesko selami đi sa e Roma.

Тајсон Фјури се врати на светскиот врв откако утринава во Лас Вегас со технички нокаут му го нанесе првиот пораз во кариерата на Деонтеј Вајлдер и му ја одзема титулата во ВБЦ верзијата во супертешка категорија.
Англичанецот беше поквалитетен, подобар и далеку подоминантен во текот на борбата, која заврши во седмата рунда. Вајлдер два пати се најде на подот во нокдаун, прво во третата, а потоа и во петтата рунда, пред неговиот агол да го фрли пешкирот во седмата рунда за борбата да прекине.
Оваа борба беше реванш по нивната прва пресметка пред 18 месеци во Лос Анџелес, која заврши нерешено. За Фјури ова е неверојатен кам-бек во рингот, откако ги имаше освоено сите титули по победата над Владимир Кличко.
Професионалниот рекорд на Фјури сега е 30 победи, од кои 21 со нокаут и едно реми, додека Вајлдер има 42 победи, 41 со нокаут, еден пораз и едно реми.

Roma Press- sport1.mk