понеделник, август 19, 2019


Pali 9 arengoro lavkeribe erati o Khedipe resarga ko paluno...

Со мнозинство гласови по десетчасовна расправа, Собранието вчера ги разреши од функцијата министерите за финансии и за локална самоуправа, Драган Тевдовски и Сухејл Фазлиу...

Prezentirime nekana sar sine o Skopje

На социјалните мрежи наидовме на интересни фотографија како и на видео материјал на која буди многу носталгични чуства во срцето на секој кој живеел...

O Kanonija bajrovibaske i Socijalnikani arka andi dikhen Video

Царовска: Собранието ги изгласа пакетот на закони за социјалната реформа, исплатата на зголемента помош почнува од идниот месец Пратениците во Собранието денеска ја изгласа социјалната...

LATEST ARTICLES

- Reklam -BE-Keramika
Ketering
Ketering

KOLUMNE