Phuvjako tinanipe 4,3 digroja(stepenija)

1183

Baro takatimo phuvjako tinanipe resarga ani Srbija, e avgune informacie na vakerna bash materijalnikano ja manusikano zijani.

Epicentar e tinanipnaske resarga ani Tekija ko horipe taro 11 km, o zoralipe e tinanipnasko resarga lo 4,3 digroja.
Akava tinanipe e dizutne haljovingeole anompeseste hem ko avera paśutne dizja,Kladovo,Zajećar,Negotino thaj dji ki dis Niś.
👇👇👇
Епицентарот на земјотресот бил кај Текија, а бил почувствуван на длабочина од 11 километри.

Земјотрес со јачина од 4,3 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран во Србија.

Потресот е регистриран во регионот на Кладово, а се тресело и во Зајечар, Неготин, Доњи Милановац, Бор и други градови во источна Србија. Некои граѓани го почувствуваа и во Ниш.