4-manusha mule aso pobuter lingarenapes sar khuvde tar baro nasukar vakhti ano Khoranipe..

464

Bavlalin bare takatlibnaja ikavga e kasta tar i phuv, aso maj hari trin kamionija iranga olen ani aver rig(strana).
Star manusha mule aso pobuter tar 19 tane khuvde sar palunipe tar baro na sukar vakhti savo astarga erati ano Istanbul.
sar so vakerelapes jekh tar mule manusha tano rastralo(drzavjani)avere phuvjako, aso tar okola khuvde manusha lingarenapes trin poserioznikane khuvipnaja vakerela zuranlistikani agencija,,Anadolija”.

Ветерот откорнал дрвја, а се превртеле и најмалку три камиони во Турска.
Четири лица загинаа, а 19 се повредени како последица на невремето кое вчера го зафати Истанбул.
Една од жртвите е странска државјанка, а од повредените три лица се со сериозни повреди.
Причинета е и материјална штета.
Според новинската агенција „Анадолија“, најмалку шест авиони на „Туркиш ерлајнс“, што требаше да слетаат во Истанбул, се пренасочени кон Анкара и Измир.