Ekskluzivno prvo izjava e Rokiskiri pal iranibe tar o Belgrad..dikhen Video

756

Daja tumen šajipe te diken i prvo izjava e Rokiskiri pali o iranibe tar o Belgrad, ekskluzivno ano Roma Press baš oleskere impresije thaj nakhibe ano finale ko ,,Nikad nije kasno”.

Dikhen video..

,,Никад није касно” е српска телевизиска конкурентска емисија која се емитува од 2015 година на Прва Српска телевизија. Во овогодишиот натпревар учевствуваше во финале кандидат од Република Северна Македонија Руфат Селимовски- Роки.

Hazri kerga: Neđmedin A.Roma Press