Trinto Maskarthemutno turniri ko Boks ano Kumanovo .. dikhen video

775

Avdive thaj tajsa(petok,sabota)ani dis e bokserengiri ko Kumanovo ikergovela o trinto Maskarthemutno memorijalnikano bokserengo turniri anavkerdo,,Miroslav Petrovik” ki sportsko hala(andre).

Sar so informirinela bashno Roma Press o koordinatori e turniresko Salievski, ano akale bersekkro turniri resarena bokserija tar pobuter phuvja maskar o balkaneskere thema numa thaj tar i evropa.

Odoleske akharaja savoren te oven so pobuter te shaj sikavaja amen sukar domakinija, numa thaj te ovel olenge sukar sa odova so ka diken anglo peseskere jakha bi lovengoro, mechija ko boksi ko evrospko nivelo.
Bichalaja baro oven saste dji ki bokserengiri federacija, moro maticno klubi BK- Kumanovo thaj sa okola save dena amen dumo panda jekvar te sikava amen sar sukar domakinija thaj organizatorija ko trinto bersuno turniri ano Boksi, vakerela bash Roma Press Samet Salievski.
O Turniri akava bersh bash o bilace birsimale vaktija ikergovela ano Sportikano objekti SOU- Pero Nakov- Kumanovo(Andre).

dikhne video..
IMG_2848

Денес,втори и третти Јуни во Куманово започнува третиот Меѓународен меморијален боксерски турнир насловен,,Мирослав Петровиќ”локација:Спортски објект СОУ Перо Наков- Куманово.

Според информациите на организаторот на турнирот Самет Салиевски укажа дека на турнирот ќе учевствуваат боксери од Србија,Словенија,Хрватска,Австрија, Германија,Молдавија,Албанија,Црна Гора,Бугарија,Босна и Херцеговина,Косово и други.

За овогодишниот боксерски турнир новина е тоа што имаме учесници од европски клубови, затоа денес и утре ги покануваме сите лубители на бокс да присуствуваат и да уживаат, бидејки покрај тоа што ке проследаат се одлични и многу добри професионални мечеви,укажа за Рома Пресс Салиевски-тренер на БК Куманово и координатор на турнирот.

Инаку во целост турнирот го организира Боксерскиот клуб Куманово во соработка со Боксерската федерација на Македонија, исто така благодарност до сите кои го поддржуваат турнирот како наши долгогодишни соработници.

Посебна благодарност и до вас,Ромски веб.тв портал Рома Пресс како медиумски покровители на целиот настан,укажа Самет Салиевски.