Драгана Мирковиќ „му го спаси“ животот на Жан Клод Ван Дам

1355

Dragana Mirkovik iranga đjivdipe tar lakoro bute berśengo amal o Žan Klod Van Dam agaar so arakla oleske e maj śukar doktorija ani Viena thaj odote ano maj sigo vakti kerge oleske intervencija sostar sine oleske odova but valanutne.

Gilavutni Dragana thaj olakoro rom Toni Bjelik penđardile baś intervencija, odolestar so ola thane kherutne amala, thaj đjanidor so von đjanena e maj šukar doktoren thaj tadani kerge o lontaktoja thaj arakhle oleske e maj šukar doktoren.

Драгана Мирковиќ му го спасила животот на нејзиниот долгогодишен пријател Жан Клод Ван Дам така што ги пронашла најдобрите лекари во Виена кои веднаш го оперирале. Светски познатиот актер со години имал проблеми со простата, а бидејќи здравствената состојба му се влошувала морал под итно да направи интервенција.

Пејчката и нејзиниот сопруг Тони Бјелиќ дознале за интервенцијата, а бидејќи ги познаваат најдобрите доктори, им кажале за здравствениот проблем, а тие предложиле веднаш да се направи интервенција.

Драгана и Тони ги покренаа сите врски кои ги имаат за да може да помогнат на пријателот. Тие се сакаат како да се роднини. Клиниката каде што беше опериран Жан Клод важи за една од најдобрите во Европа. Тука се оперираат политичари, ѕвездите од шоу бизнисот. Загарантирана им е приватност, најдобра нега, а мора да исполнат само еден услов – а тоа е да имаат длабок џеп.

Roma Press- lendo tarhttps://skopje24.mk/holivudskiot-akter-operiran-dragana-mirkovic-mu-go-spasi-zivotot/