Avdive 23.05.2023 parunelapes o thagar e muzikako Ferus Mustafa..

918

O Thagar(krali)thaj baro virtuozi ko saksafoni o pindjarutno Ferus Mustafov pali trine kurkengoro nasvalipe thaj hospitilizirime ko 8-to Septemvri ko Skopje pobuter nane maskar e djivde,Sabri e majpasenge thaj savore te ikjerali ani amari godi sar promotori amare Romane kedinake.

Roma Press prekal jerijenge informacie akharena sa e familija, amalen, kolegija save kamena te den e Feruze o paluno seljami te aven ano oleskkro moteli ko Madjari ko 12:00 ari, atar thavdelapes te djalpes ani Djamija ko Madjari pal odova parunelapes o meiti ano limorija ko Kamnik.

✅Ulaven o info te shaj savore save isi olen mangin te oven ano parunipe e Feruzesko te djanen o lokacie.

Savore te kjera dovaja🤲

👇👇👇
По тaжната вест на виртуозот и кралот на саксафон Ферус Мустафов, Рома Пресс ве информира дека телото на починатиот Ферус вчера беше предаден на семеството според исламскиот обичај.
Денес 23.05.2023(Вторник)Се повукуваат роднините,познаниците,колегите и пријателите да му оддадат последната почит во неговиот мотел во населбата Маџари.

Погребот ке започне попладневната молитва (Џамија) во Маџари, а потоа сите присутни ќе се упатуваат во приватните гробишта-Камник.

Инаку, кралот и виртуозот на саксофон Ферус Мустафов беше хоспитализиран во болницата 8-ми Септември во Скопје,роднините укажуваа дека здравјето на кралот на дувачките иснтрументи Мустафов се влоши ненадејно кој потоа за многу краток период доживеа мозочен удар.

Hazri kerga: Roma Press