Bahtarin tar partija PDPR – Aksel Ahmedovski..

82

Bahtarin tar partija PDPR thaj o Presidenti Aksel Ahmedovski.
👇

Почитувани сограѓани на крајот сме на 2021год.и во предвечерјето на новата 2022 год.за која од мое име и од името на ПДПР на сите ви посакуваме многу здравје,радост среќа и просперитет на секое поле.

Roma Press- PDPR