Horor ano psihijatrisko hospitali –nasvalo manuš sastruneja mudarga 4- manuša

203

Со статив за инфузија еден пациент уби четворица други во болницата во романската општина Сапока, североисточно од главниот град Букурешт. Тој ги нападнал другите пациенти само три дена откако доброволно се пријавил во оваа психијатриска установа. Крвавиот напад се случил утрово околу три часот по полноќ, во две различни одделенија. Пациентот (38) најпрво го нападнал својот цимер со стативот за инфузија. Потоа влегол во женскиот оддел, каде што почнал да ги удира пациентките со истиот статив. Убил четири лица, додека ранил девет, од кои двајца паднале во кома. Сите жртви имале над 60 години и страдале од разни психички проблеми. Напаѓачот, кој доброволно се пријавил во оваа болница, бил приведен од полицијата.Во моментот на неговото апсење, тој сè уште во раце држел дел од стативот за инфузија со кој ги убивал пациентите.

Sastrunalo ikherimalo baš infuzija  jekh pacienti  mudarga  štare avere nasvale manušen  ani komuna Sapoka-Bukurešt.

Vov puterga o maribe  salde  pali trin divesengoro oleskkro tanaribe ano akava hospitali,  oleskkro avibe sas korkorutno ano akava hospitali sar nasvalo manuš.

Akava bilačipe resarga javinako  ano trin  pali ekvaš i rakh, thaj odova ulavde ano duj kotora deloja tar pacinetoja. Vov si 38 beršengo manuš, thaj maj anglal puterga o maribe upral poro cimeri kuvibaja sastruneja savo ikerlapes oleste i infuzija. Pali dova kuvga ano đjuvlano kotor ,  thaj jekahjek adale sastrune stativeja  tavdinga te kuvel e đjuvlen.  Mudarga štare manušen , đji kaj kuvde nakhibnaja nakle  9 nasvale, aso duj olendar lingarenapes panda ani koma.

Sa e nasvale save astarde tane akale atakoja, tane nasvale tar gogjako nasvalipe vi lingarenapes  upreder  60 beršenge manuša.

Aso o manuš savo kerga akava bilačipe tano lendo tar policijake bukarne, thaj ano vakti oleskere pandibaske vov panda na mukhela sas tar po vas o sastrunalo stativi saveja kerga sa o bilačipa thaj mudaripe manušengo.

Hazri kerga: Roma Press