Lačharelapes sasto šerutno drom Indira Gandi-Šuto Orizari..Video

571

После неколку децении во општина Шуто Оризари, целосно се реконструираше улицата Индира Ганди која е најзначајната сообраќајница и воедно е лицето на оваа општина.

Градиме по план! За градските власти предводени од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов секој е важен!

Реконструкцијата на улицата Индира Ганди се изврши во должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и Херцеговина и булеварот Словенија до улицата Бутелски венец.