Našukar vakti erati kherga načhalipa ani Makedonija-Ko jekh vi avdive đjakerlapes ko bilačo vakti..

1021

Невремето кое беснееше синоќа низ Македонија како што беше најавено од УХМР, направи хаос. Поради паднато дрво на регионалниот пат Дебар – Маврово, сообраќајот е во прекин. За оваа вест информираат од АМСМ утрово. Во Македонија денеска ќе преовладува променливо облачно и нестабилно време со пороен дожд и грмежи. На места процесите ќе бидат поинтензивни во форма на невреме со силен ветер, град и пообилни врнежи. Во Скопје ќе има слично време со максимална температура до 27 степени.

O našukar vakti savo erati astarga ani Makedonija sar so anglal  vakerge thar UHMR, aso ko ulavde thana ano dizja ani Makedonija o bilačo vakti kerga haosi.

Pelarde kašta ano droma  Debar –Mavrovo, aso o dromaripe sas čhinavduno, thaj bašh akava bi bah denge info vi o AMSM javinako.

Ani Makedonija  avdive k jekh đjakerelapes bilače thaj biršimalo vakti, sasto dive ko ulavde thana ka hulen biršima thaj šimšikija. Ano Skopje  jekhajek ka ovel bilačo thaj biršimalo vakti thaj o tatipa hulela  đji 27 digroja.

Hazri kerga: Roma Press