O Jekto manuš savo mulo tar Kovid 19 tani đuvli 57 beršengi..

148

Прв смртен случај од коронавирус во државата. Почина жена на возраст од 57 години која била хоспитализирана во болницата во Куманово. На неа и биле земени два бриса и тие се покажале негативни. Откако пациентка починала лекарите се посомневале на Ковид 19 и земале трет брис по смртта и тој се покажал позитивен. Заболен е и нејзиниот 33 годишен син кој во тешка состојба бил префрлен на Инфективната клиника во Скопје. Првичните сознанија говорат дека жената патувала во Италија, информира министерот за здравство Венко Филипче.

Jekto čipota tar mulo manuš savo sas astardo tar Kovid 19, kerlapes lafi baš đuvli 57 beršengiri savi sas hospitalizirme thaj ano lejba duj fori latar briseja sikavgapes negativno o testo.

Numa pal odova sas ingaldi sar izolitimi čipota sa đji kote na resargapes ano pophare sastibnaskoro ikheripe, thaj akana kana tani mulo kergapes upral olate thaj o trinto testi thaj tadani sikavga pozitivno ano Kovid 19.
Aso e 57 beršengi đuvli đjivdinela pere 37 beršenge čhavoreja savo i vov ano phare sastipnaja lingardo tano ano infektivnikano hospitali.

Roma Press- fb