Phuvjako tinanipe(zemjotres) tar o 4,8 digroja ..

525

Javinako phuvjako tinanipe baripnaja tar 4,8 digroja resarga ani sahni(celo)Bosna thaj Hercegovina.

Sar so vakerena informacie tar Evropako mediteransko seizmologikano centrumi, epicentari baš o phuvjako tinanipe(zemjotres) resarga ano 10 km taro Široki Brijeg,aso palo odova tinanipe resla hem ko Saraevo, Mostar, thaj ani Zenica thaj avera dizja.
👇👇👇

Утринава почувствуван Земјотрес со јачина од 4,8 степени според Рихтеровата скала во цела Босна и Херцеговина.

Според информациите на Европскиот медитерански сеизмолошки центар, епицентарот на земјотресот бил на 10 километри од Широки Бријег, а земјотресот бил почувствуван во Сараево, Мостар и Зеница, како и во Макарска, Тучепи и Плоче.