Vebtv portali Roma Press avdive ko aktiviteti ko centar e Šutkake-video

1378

Среќен 8-ми март! По тој повод Вебтв-портал Рома Пресс денес се дружевме со жените и мајките во општина Шуто Оризари им беа доделени бесплатно цвеке и марама, во чест на празникот на жената 8- ми Март.

Avdive baśh o dive e đjuvlakoro 8-to marti o Vebtv portali Roma Press ko amalikano jekhipe e đjuvlensar tari komuna Šuto Orizari, kaske ulavgem po jek luludi thaj šarpa.

Dikhen teluno video taro sasto aktiviteti..

Hazri kerga: Neđmedin A.-Roma Press