Havlaribe- tar Presidenti e themako Stevo Pendarovski

99

Сопштение
Havlaribe

O Presidenti tar i them Makedonija havlarela baś i tragikani čipota savi resarga ano Tetovo sa pere čipote (nastanija) panle e biđukoja 8- to Septemvri ćhinavenapes te realizirinenpes.

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, поради трагичниот настан во модуларната болница во Тетово, известува дека се откажуваат најавените настани по повод 8 Септември, Денот на независноста.

Roma Press- Havlaribe..