Baro phuvjako tinanipe

417

Силен земјотрес почуствуван и во Македонија, Земјотрес со јачина од 5.8 степени според рихтеровата скала нешто по 16 часот ја стресе соседна албанија. Според укажаните податоци од европската сеизмичка организација, земјотресот бил на длабоцина од 10 км. Потресот исто така го почуствуваа и ги вознемири жителите ма Македонија и Црна Гора

Baro phuvjako tinanipe ani Makedonija avimo tari Albanija.

Aso o takati leskoro legarela sas 5.8 digrija vakerdo tare rihtovakoro basamako savo astarga  palo 16 o ari  ki pašutni Albanija.

Sar so vakerna e informacie  tar evropako  seizmičko organizacija, aso o tinanipe  sas ano horipe tar 10 km. O Tinanipe e manuša vakerna reslo vi ani Makeodnija thaj Crna Gora.

Hazri kerga:Nedmedin A-Roma Press