Čirutni reprezentativo thano nevutno treneri baš golmanija ano Spartak

211

Некогашната репрезентативна голманка на македонската репрезентација, Лина Треноска, во новата сезона ќе има нов предизвик.
Откако лани среде сезона си замина од составот на ЦЕМС, во новата сезона ќе биде дел од стручниот штаб на Спартак.

Таа ќе биде тренер на голманите, додека главен стратег ќе биде некогашното лево крило на Вардар Јуниор – Марија Прленда. Дел од стручниот штаб останува и Даниела Јошева.

Hazri kerga;Nedzmedin A.