E sikhle tar sikhlovni ,,Šaip Jusuf “- avdive dikhlepes e Ambasadoreja tar EU- Samuel Žbogar..

160

Avdive e sikhlevutne tar Maškarutni sijhlovni ,,Šaip Jusuf”dikhlepes Ambasadoreja tar EU- Samuel Žbogar thaj Ambasadori tar Republika Ungarija  rajo Laslo Duks.

O celjo akale debatakoro sas te śhaj e sikhle te len siklojbasko đjandipe e evrointegracijaja thaj e anglal akharina, buti e ambasadorengi thaj e ambasadengi, maškar themutne buthi kheripe thaj panda but turli hemime lav keribe ani debata.

Ambasade akanasaske sikavena but baro šukar buthi kheripe e Maškar sikhlanaja ,,Šaip Jusuf” ani Komuna Šuto Orizari kasko thaj Direktori Doan Sulejmanoski sikavela olenge but baro oven saste baš i pakiv thaj o dejbe dumo amare sikhlana.

Денес претставници и ученици од нашето училиште се сретнаа со АМБАСАДОРОТ НА ЕУ ВО Р.С.МАКЕДОНИЈА Г-дин.Самуел Жбогар и со АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА УНГАРИЈА Г-дин.Ласло Дукс.
Целта на оваа дебата беше да се разменат ставови и информации во врска со ЕУ интеграциите и предизвиците, работата на амбасадорите и амбасадите, меѓународните односи на нашата земја, инвестициите, образованието и други актуелни теми.Оваа електронска дебата беше одлична можност за поинтензивна комуникација и понатамошна соработка со училиштете како и меѓународната заедница. Директор Доан Сулејманодки укажа имајќи го фактот дека сме поново училиште горди сме дека по посетата на Амбасаодкрата на САД Г-ѓа Брнз, почестени сме со посети и од други странски делегации.
Огромна благодарност до сите!

Hazri kerga: Erđan M.- Roma Press