Havlaribe tar i komuna Šuto Orizari baš o prvo kotor asvaltiribe e dromeske Indira Gandi

256

Известување до граѓаните на општина Шуто Оризари:

Вечер од 22.00. до 06.00.час ке биде затворена за сообраќај ул. Индира Ганди поради асфалтирање на првата фаза од реконструкција на истата.

За влез и излез од населбата ги молам возачите да ги користат алтернативните улици од Бутел и Визбегово.

Со почит,
Градоначалник
Курто Дудуш