Rom arakhloj mulo pali i Komuna Suto Orizari( parking)..

3520

O Rom G.Z pali kaste ake star dive thavdinga rodlaripe, avdive arakhlo pali Komuna Suto Orizari mulo.
Sar so vakerena amare infromacie kerlapes lafi bash o manus so upral oleste isi bejanija so si kerdo fizicko napad,numa panda nane oficijalno vakerdo.

O MVR ko than e ciphotake(nastan)numa hem i sigarutni medicinaki arka( Brza Pomos).
👇👇👇
Според извори на Рома Пресс, денес е пронајден телото на Г.З по кого се трагаше четири дена како изгубено лице од Шуто Оризари.

Безживотното тело на лицето Г.З е пронајдено на задниот дел од Општината Шуто Оризар(паркинг)
Првите неофицијални информации говорат дека има можност врз лицето Г.З да се вршело физички напад.
Во овој момент на местото на настанот се врши увид од МВР.