Terno Makedonijako Raštralo našavga poro đjivdipe ano tomofileski bibah

284

Дваесет и петгодишниот Сејнур Бекири, по потекло од Македонија загина кога автомобилот во кој се возел излетал од патот и се забил во дрво, вчера вечерта во местото Кастиџано, кај Анкона во Италија.

Нашинецот загинал на самото место на несреќата, а возачот М.В.(38), кој има лесни повреди, е приведен бидејќи пијан возел и ја предизвикал сообраќајката. Бекири починал, иако итната помош со масажа на срцето се обидувала да го одржат во живот до доаѓање на хеликоптерот со кој требало да биде пренесен во болница во Анкона.

Бекири бил роден во селото, а неговите родители пред околу 30 години се преселиле во Италија. Тие заедно со братот на Бекири биле во Македонија да го поминат летниот одмор каде и ја слушнала најлошата вест.

25 beršengoro  Sejnur Bekiri,  Raštralo tar Makedonija našavga poro đjivdipe  kana ano tomofili  saveja paldela sas  nakla tar o dromaripe  thaj kuvgapes ano kaš, erati  ano than  ko Katiđano-Ankona  talija.

Amaro Raštralo mulo ano than, aso  o šoferi M.V. (38),naklja polokhe khujbaja, numa bašho oleste so paldela sas o tomofili mato,I policija anga leskje đeza phanlipe.Bekiri našhavga poro đivdipe ano tomofili tar sigjarutni arka đi kaj kjerena sas leskje masaža ano vilo, ki mangin e doktorija te ačhaven ole ano đivdipe, đzi kaj avela o helihopteri saveja trubuja te lingarel pes ano hospitali ki Ankona.

Bekiri tano bijamo ano gav,aso leskjere jerije anglal 30 berš naklje te đivdinen ani Italija.Ola savore pere praleja sine ani Makedonija te nakhaven pumaro nilajesko bešhipe fuhalibaskje thaj tadani šhunge akava bilačho haberi bašh o meribe tar olengoro čavo thaj pral o Sejnur Bekiri.

Hazri kjerga:Roma Press