Chavjorin( gradinka) 8- to April avdive puterda pere vudara ..dikhen Video

210

JOUGD 8- to April ano jekhto Septemvro avdive thavdinga pere bukijaja thaj penđarkeripe e maj tikore čhavoren e gradinkaja thaj lakere šartonencar bukaja. ,,Tumare čhave tane amaro prioriteti bukhako”.

ЈОУГД ,,8- ми Април” 1- ви Септември започнa со работа.

Денес  тимот на Рома Пресс бевме присутни во првиот ден на воспитната година 2021/2021 на градинката 8- ми Април, од таму пред родителите раководството на градинката укажуваа дека вашите дечиња го заслужуваат најдоброто. Ќе се работи и ќе се креираа за вашите деца како и на сите нови генерации.

Вашите деца се наша обврска!

Roma Press