Delegacija kotar o EU nomirinena panđ pretsvanikoja bašh ,,Evropejcija e Beršeske”

777

Номиниравме пет кандидати за кои сметаме дека оставаат печат со својата работа и се одлика на Европските вредности:

  1. Creative Hub – Аријана и Бојан Коскарови
  2. Honeyland – Тамара Котевска и Љубо Стефанов
  3. Дритон Вејсели
  4. Џамбо Агушев
  5. Граѓанска иницијатива ‘Не биди ѓубре’

Гласањето е отворено од 27 април до 05 мај! Секој корисник има право да гласа само еднаш. Кој е вашиот фаворит за наградата „Европејци на годината“?

Den tumaro hango kaske tumen mangena.. kuven ko teluno linko

https://poll.app.do/european-of-the-year/MsKxo85I?from=user_wall

 

Hazri kerga:Roma Press lendo thar- EU-bašh tuke