Masakri ko Mladenovac- Trine divesenge dujto phaljaribe ani Srbija thaj isi ovto manuśa mule..

639

Ano dujto phaljaribe ki Srbija ovto manuśa isi mudarde, aso pobuter tar o deś isi khuvde ko Mladenovac- Srbija.
Sar so havlarela e Srbijako MVR ano tereni kerna buti pobuter tar o 600 specijalcija thaj ola rodlarena te araken e manushe savo kjerga akava mudaripe,vakeribnaja so kerlapes lafi bash terno 20 berśengo murs Uroš B.

Sar so kerlapes lafi bash akaja ćipota o phaljaribe thavdinga ano trin gava, maj anglal ko Dubone palo adava ko Orasje thaj Šepśin,e djivdipnaskere thana araklagovena ko pashipe e dizjaja Mladenovac- Srbija.

Srbijako MVR vakerela o than si locitime e manuśesko savo kerga o phaljariphe thaj o mudaripe,Ko adava than kerlapes rodipe tar o bukarne specijalno jekinako (edinica) kotar o MVR.
👇👇👇

Во второто пукање во Србија осум луѓе се убиени, а повеќе од десет ранети во местото Младеновац- Србија. Како што соопштува Србското МВР на терен работат повеке од 600 специјалци кои трагаат по напаѓачот, инаку напаѓачот е идентификуван 20-годишниот Урош Б.
Настанот се опишува дека најпрвин тој пукал во селото Дубона, а потоа во селата Мало Орашје и Шепшин, населените места се во околината на Младеновац.
Министерот за внатрешни работи од Србија Братислав Гашиќ,пред медиумите пукањето го укажа како терористички чин.

Како првични информации за реоноот,во кој претпоставуваме дека се наоѓа убиецот е изолиран и таму се врши детален претрес од единиците на специјалната полиција, соопшти српското МВР.