AVAJA – O Avdisutno mitingo ki dis Bitola ka ikergovel ko 06.05.2024

280

Politicko partija AVAJA, prekal havlaribe bichalge mesazo dji ko dizutne vakerindor, bash o bilache vaktija o avdisutno dikibe(mitingo) ani dis Bitola ka ovel ikjerdo ano dive 06.05.2024 (ponedelnik)ko 18:00 ari.
👇👇👇
Политичката партија АВАЈА,преку известување укажуваат дека поради лошите временските услови денешниот предвиден настан(средба-митинг)во Битола ќе биде презакажан за во Понеделник 06.05.2024 во 18:00часот.