Avdive ani vizita ano tharde khera o Deputati Samka Ibraimovski thaj Ministeri Muzafer B..

381

Денес е претажен ден за Ромската заедница, изгубени се трагично две мали ангели и наше големо сочувство до семејствата како и на семејствата кои ги изгубија своите домови укажа Пратеникот Самка И.
Ја делиме болката на семејствата, денес увидовме во влезот на Општината Шуто Оризари дека сите соседи ја делат болката со семејствата за изгубените животи како и изгорените куки, укажа Министер без ресор Музафер Бајрам.
Се што е во наша моќ ќе направиме за да ја ублажиме болката.

Avdive thano kalo dive e Romenge, našalde čhavorikane đjivdipa thaj ani akaja bari bi bah e jerijensar vi amen laja than thaj ka kera sa te šhaj te da dumo akale jerijen, vakerga o Deputato Samka Ibraimovski.

Ulavaja akaja bari dukh e jerijensar, avdive ano kuvibe andre ki komuna Šuto Orizari thaj dikhlem amare jakensar akaja dukh ulavenala sa e Roma thaj komšie akale familijensar. Amen ano jek laja than ani dukh barabar olwnsar thaj ka kera sa, so šhaj đi amare vasta akale jerijenge vakerga o Ministeri bizo resori Muzafer Bajram.

Hqzri kerga: Neđmedin A- Roma Press