Kristijano Ronaldo pali 14 divesengo karantini iranelapes ko treningo..

557

Kristijano Ronaldo pali nekobor divesengo na avibe, ani nakli rakh pire jerijeja  resarga ano Torino. Akana savore barabar ka ovenlen valanutno  duje kurkengoro karantini, kanoni(zakoni) savo denduno sas kerdo e tadarutne rađjendar baš savore save khuvena, pošukar vakerdo iranipe pallal ani Italija.

Sar so vakerna e informacie, Juventus tar avdive ka tavden  treningonsar, aso o Ronaldo ka lel than  pali nakhibe e karantineske divesa.

Кристијано Роналдо по неколкудневното одложување, во текот на ноќта со своето семејство пристигнал во Торино. Сега сите заедно ќе бидат во задолжителен двонеделен карантин, закон кон кој наложија тамошните власти за сите оние кои влегуваат, односно се враќаат во Италија.

Според информациите, Јувентус денеска ќе почне со тренинзи, а Роналдо секако ќе им се приклучи по карантинот.

Roma Press lendohttps://sportm.mk/ronaldo-pristigna-vo-torino-sleduva-karantin-juve-startuva-so-treninzite/